Telefontider
Måndag till torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-12.00
Telefon 023-17870

Vad kostar det?

Alla patienter och situationer är unika. När vi gemensamt kommit fram till din bästa vård får du ett eller alternativa behandlings/kostnadsförslag. Då kan du som patient känna dig trygg mot oförutsedda kostnader. 

För mer information: 
  • www.ptl.se
  • ​www.forsakringskassan

Subventionerad undersökning för unga vuxna 23 -24 år.

Vi erbjuder unga vuxna reducerat pris på undersökning. Detta gäller från 23 år fram till det året du fyller 25 år. 

Den 1 juli varje år får du 600 kr i allmänt tandvårdsbidrag från försäkringskassan att använda till tandvård. Det går att spara ett sådant bidrag till nästkommande år, så det innebär att du maximalt kan ha 1200 kr. Detta bidrag kan du välja själv om du vill använda för att bekosta din undersökning hos oss. Det vill säga att kostnaden för dig blir mellan 0 - 600kr. Mer information om allmänt tandvårdsbidrag finns att läsa på försäkringskassans hemsida.

I en undersökning hos oss ingår följande: Undersökning av bettet, tänder och omgivande vävnad, 4 st röntgenbilder, individuellt anpassad information om munhygien och förebyggande munvård, lättare tandstensborttagning samt polering av dina tänder.

Om det vid undersökningen framkommer att det finns ett större behov av vård, som ligger utanför kostnaden för undersökningen, kommer du att få ett individuellt kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas.

Mina sidor

Boka tid, omboka eller avboka tider för undersökning, lagningar och akuta besök m.m. 

Är du 23 eller 24 år?

I så fall erbjuder vi subventionerat pris på en undersökning. Mer information under fliken priser.